Драган Томић,Хиџра 8.-Хибристофилија,женска опсесија насиљем

majmunica-5

Ово је задњи део везан за тему  хиџре која је у току.

У последње време, кампања противу насиља над женама, кити насловне стране у којима до танчина можемо да видимо како партнери малтретирају несрежћне жене. Оно шта се по правилу увек прескаче јесте да су ти „насилиници“ њихови партнери, да су њихов ИЗБОР. Њихова жеља. Женска љубав према насиљу и пропагирање насиља, јесте феномен коме се мало придаје значаја. Љубав према насиљу има своје стручно име и зове се-ХИБРИСТОФИЛИЈА.

У контексту кампање борбе против насиља над женама, мушкарац је тај који је главни кривац док је жена жртва. Међутим, мишљења сам да ствари нису баш тако црно беле. Нису црно беле јер је баш такав мушкарац њен партнер и њен избор. Стога у причи о насиљу над женама ја увек полазим од ње а не од њега.

Зашто је он њен избор?

Одговор на ово питање лежи у „мајмунском мозгу“ или ти у Р комплексу мозга, најпримитивнијем делу нервног система задуженом за основне биолошке функције. Жена на биолошком нивоу, тежи да за потомство обезбеди најбољи генетски материјал како би врста осигурала опстанак. Жена стога, размишља на нивоу врсте не на нивоу јединке. Она да би обезбедила најбољи генетски материјал, исти тражи посредно и непосредно. Непосредно, она генетски материјал тражи ослањајући се превасходно на визуелно, тј очигледно. Она процењује партнера на основу његовог спољашњег изгледа и понашања. Након тога она посредно, креира ситуације у којима проверава свој избор.

Њу интересује укупан потенцијал који мушкарац поседује. У том напору, она се ослања превасходно на визуелне импуте. Она процењује физику мушкарца и она визуелно процењује однос који они у друштву има. Основно правило по коме она то процењује јесте степен доминације коју мушкарац остварује, како физички тако и социјално. Њена мајмунска логика налаже да уколико види да је мушкарац физички доминантан она очекује да он буде и социјално домнантан. Уколико мушкарац је физички способан да оствари доминацију али то не чини, он је за њу аутоматски одбачен јер постоји дискрепенција између очигледног и интернализованог од стране мушкарца. Мушкарац који је у стању да својом физиком доминира али то не чини, њој говори да тај мушкарац себе не схвата као доминатног и да стога он неће бити у стању да њој обезбеди максимум добробити те се стога одбацује на самом почетку. Мушкарац који нема физичке предиспозиције да себе наметне али то ради, има веће шансе код ње јер испољава жељу за доминацијом што она тумачи као исправно, тј као већи потенцијал за њу.

Начин на који мушкарац демонстрира своју доминацију јесте агресија и због тога је агресија карактеристика коју жена цени више од свега код мушкарца, јер по њеној мајмунској логици, агресивни мушкарац је стално мотивисан, стално је активан и на тај начин он стално има одговор на ситуацију. Стога он је безбедан, јер је стално „будан“ јер је увек спреман на деловање. Он за њу постаје користан и једино тада он за њу постоји.

Због свега овога, жена тражи агресивне мушкарце и одбацује оне који то нису. На тај начин, она пропагира агресију како у мушкарцу као јединици тако и у друштву, јер не дозвољава продужење гена мушкараца који нису агресивни.

Стога кривица никако не може бити на мушкарцима, јер смо ми резултат еволутивног одабира жене.

Дефинишући себе као слабију и као жртву, жена аутоматски са себе скида сву одговорност за избор који је направила. Докле год је у вези са агресивним мушкарцем она је ослобођена од одговорности и она слободу од одговорности доживљава као слободу. Као природно стање као нешто нормално и ка чему треба тежити.

Солапсистички процес по коме жена интернализује мушку агресију је следећи.

„Ја сам слаба и стога сам жртва. Жртва сам своје слабости јер сам жена стога нисам одговорна за њу. Пошто нисам одговорна ја могу да радим шта хоћу и нико нема право да ме држи одговорном за то, стога све што радим је исправно. Да би се осећала жртвом потребан ми је разлог и тај разлог ако не постоји ја ћу га сама направити. Ја ћу себе намерно ставити у ситуацију у којој сам жртва јер што сам више жртва више сам жена.“

По овој логици, мушкарац који је агресиван према њој, заправо је више чини женом и чини да се осећа боље, јер што је више жена мање одговорности има и има већу слободу. У друштву коме доминирају примати, жена се осећа „природно“ јер никада није одговорна за своје постпуке и што је већи број агресивних мушкараца, што је друштво хаотичније и нестабилније она се осећа нормалније.

Насупрот томе, што је друштво стабилније и мање агресивно, она се осећа ненормалније. Јер скида одговорност са ње и сав комфор који произилази из тога. Такво друштво као и мушкарци у њему су „досадни“. Стога она такво друштво уништава, јер одбацује мушкарце који то друштво стварају, јер су „досадни“, тежи да себе наметне као одлучујућу и онда да доведе мушкарце који ће са ње да склоне сву одговорност тако што ће уништити мање агресивне мушкарце који су је учинили да се осећа мање женом и који су је повредили дајући јој одговорност јер су је изједначили са собом.

Због тога, Муслимани су одабрани од стране Европски жена као мушкарци са највећим потенцијалом јер су, по њиховој мајмунској логици, надваладали високо технолошке нападе Европских мушкараца, које оне сада виде као губитнике и који за њих више не постоје. Ислам због своје анти цивилизацијске природе је идеалн за жену, јер тотално ставља мушкарца под њену контролу дајући му сва права и пропагирајући чисту агресију која се награђује јебачином и потомством. Супротно увреженом мишљењу да су жене у Исламу обесправљене и да се третирају као нижа врста, мишљења сам да је управо супротно, да жене у Исламу имају сва права и тоталну контролу над мушкарцима који су тотално сведени на живе безумне роботе који само секу главе и јебу. Тј сведени су на животиње тј мужјаке животиња, без слободне воље.

Није то везано само за Ислам, Ислам је највећи по том питању, женски мајмунски мозак једнако деструктивно доминира како у Јужној Америци тако и у Србији. Треба се само сетити 90их и иконе мужјака Аркана и Цеце, пропагирања криминогеног понашања који је добар за јединку а штетан за друштво. Све те фаталне жене које чекају да се бој заврши како би наградиле победника својом златном материцом.

У пост Милошевићевској Србији, тежња ка креирању хаоса и насиља се наставила путем животињарки које су довеле чопоре паса без било какве примисли о јавном интересу и општем добру.Међутим пси су били само увертира за оно шта њихов мајмунски мозак потајно прижељкује а то је Ислам.

Хаос у коме оне једино виде смисао свог постојања.

Advertisements

43 mišljenja na „Драган Томић,Хиџра 8.-Хибристофилија,женска опсесија насиљем

 1. Uh, Dragan se probudio iz zimskog sna i očigledno hoće batine! Just joke! Joke na stranu, ima tu mnogo toga sa čime se slažem, jer vrsta mora da opstane (da li mora, možda će nas roboti ipak sa’raniti), ali, . . . Onako s vrha glave da nabacam, pa ćemo pisati i promišljati još na ove teme, . . . Ima tome jedno mesec dana da odgledah – Elle – francuski film sa Izabel Iper u glavnoj ulozi, koja je, naravno, nominovana za Oskara, da li je i dobila, ne znam, ne tražih, zabole me uvo, . . . Još jedan u nizu dokaza da se priča o tome da žene vole da budu premlaćene, bačene na pod, brutalno uzete ( ajd eufemizam), uporno nameće i protura, od koga i čega i za čije babe zdravlje, nemam pojma! Evo i Dragan, sin Brut!
  Nema šanse da bih mogla da uživam u situaciji u kojoj mi uhvati kosu, pa mi tresne glavom o zid par puta, pa me brutalno obori na pod, izgrebe, raskrvari pocepa odeću i nasilno uzme, . . . Niti poznajem žene koje bi uživale u tome! Gde su one koje to vole, da li u tim dekadentno razmaženo trulo zapadnim zemljama, kojima tako težimo, verovatno da, naravoučenije – čoveka preterani konformizam i nedostatak dodira sa zemljom, prirodom, zdravim fizičkim radom i sl. definitivno degeneriše, te možda nije čudo da žene kao nosioci vrste, potežu za Arapima. Koliko se sećam, nekada su po Parizu harali Srbi, ali i oni se izvitoperili u međuvremenu!
  A naravno, ponoviću se, pisah već o tome, da žena traga i bira, nažalost, ne baš pažljivo, sluđena Holivudom i ostalim glupostima, dakle pokušava da odabere budućeg oca svoje dece, uzimajući u obzir mnoge njegove kvalitete, a ne samo njegovu agresivnost i centimetre, . . Nažalost, ‚‚izborni krug‚‚ se sužava, mislim, u umornoj, staroj Evropi, ali stižu Arapi, mada da budem iskrena, meni je to prodiranje sve manje jasno! A da silovane Nemice i šveđanke BAŠ uživaju, nekako ni u to nisam sigurna! Zasad, s vrha glave, toliko!

  Sviđa mi se

   • Hm,hmm..mora da su na neki nacin, umesala svoje prste i „deca komunizma“, mislim na Srdju Popovica, Milomira Maica,Ivana Ivanovica..sa Belim kandidatom, na belom konju…

    Sviđa mi se

   • Hm,hmm…kha,kha…sto se tice komentara, on je,: da se,drugarica,moje majke, vratila sa odmora, selo u okolini Leskoca, i da je snajka „zena brata“, plakala sto je muz ne bije, zaprepascena zaova je pita a zasto ? pa muz me ne voli..muz tuce zenu ako je boli. Znam i slucaj, da majka, sina inzenjera, savetuje , da mora da bije zenu, sin je poslusao majku, jedno dva puta je omodrio zenu, nosila je naocare za sunce na posao da se nevidi, popila kafu kod advokata,i razvela se.

    Sviđa mi se

   • Hm,hmm..u prilogu koreni.rs, nedostaje samo Slavko Stimac i Bata Stojkovic..“zar kumicu mangupe jedan“..dok mesi hleb, ali cini se da…. ipak „zene crtaju stvarnost“… ?

    Sviđa mi se

   • Hm,hmm…“dva putica“..organizovati „prinudni otkup hleba“ i obezbeiti stanovnistvo, ili, da jedu kolace umesto hleba !!

    Sviđa mi se

  • Даклем, прво што ме је од овог текста одбило је крупна реч из наслова, нека хибристо… нешто. Она пристаје у наслов научног рада, али да би неко био научник – најпре треба да има диплому факултета на којем дата тема обрађује методолошки, од Адамовог ребра и амеба до данашњег извитопереног реда величина (и то не само милоклиза). Овај псеудонаучни приступ проблему аутору ће се обити о главу чим се текста дохвати неки психолог или психотерапеут са дипломом, а то је врло лако могуће чим неко по интернету крене да претражује ту хибристо… то, али сам пао – сам се убио. Него, има ту нешто.

   То што жене бирају насилнике (ако могу да бирају) јесте сува истина и јесте разлог за многе њихове проблеме, али глобално наметнута политичка коректност научнике спречава да је стручно објасне и предложе шта да се ради. Кључно је оно што је ДрТ поменуо у свом тексту – доминација емоционалног пред рационалним која је у женској природи. До недавно, док је широм планете неки патријархат био мејнстрим, тај генетски фелер кога жене имају мање или више сузбијан је наметнутим правилима лепог понашања, међутим – са „ослобођењем жене“ а нарочито након „сексуалне револуције“ коју су извеле смрдљиве феминисткиње са брчинама Мандушића Вука, ствар је пропала без изгледа да се некада врати на своје. Јер као што знамо – стечена права се не могу умањивати.
   Да не буде недоумица – онај фелер који сам поменуо уопште не сматрам хендикепом, дапаче; да га нема, било би много више педера јер два мушкарца имају много више заједничких интересовања него што их имају мушки и женски члан заједнице, па не видим што би неко морао да слуша монологе о хеклању и декупажу, кад сасвим опуштено и заинтересовано може да коментарише збивања у Лиги шампиона и квотама у кладионицама, о породичном натјецању за најсмрдљивији или најгласнији прдеж да не говоримо… Ми (прави) мушкарци жене углавном волимо управо јер имају онај „фелер“ у генетском коду; проблем је наступио кад су се током ХХ века негде погубили принципи и одговорност. Али о томе ћемо касније, ако буде заинтересованих за дебату 🙂

   Liked by 2 people

   • Хмммм, хмммм, хм, хм, ххххххххммммммммм, хм, хм, хххххмммммммм, хм, хм, хм, хммммм, хм, ххххххммммммм, хм, хм, хм, хххххххххххххмммммм, хм, хм, хм.

    Овај, зајбавам се, само сам хтео да ти „лајкујем“ коментар, а да бих лајковао морам да се улогујем а када сам се већ улоговао, зашто не бих и мало хмковао 🙂

    Liked by 2 people

   • Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm, hvala za lajk ali više bih voleo komentar 🙂 jer s tobom sam uvek na čisto da li kritikuješ ili podržavaš. Glede logovanja – ni ovo hmkanje ne bi prošlo da nisam bio uz komp i video da „komentar čeka na odobrenje“ iako S MOJE STRANE NEMAŠ NIKAKVIH ZABRANA. Biće da je nešto do tebe, a ti si programer, pa… (mogao bi malo i da volontiraš, hihihi)

    Sviđa mi se

 2. Lako je suditi,teško je razumeti.
  Tebi hvala Dragane što si ovu bolnu temu pokušao da dovedeš na nivo razumevanja.
  Ne postoji kriminalac u Srbiji koji ima ružnu ili neuglednu ženu.

  Sviđa mi se

 3. Деца комунизма, поготово они одгајани у последњој фази, су тотално програмирани у духу феминизма да им се животи распадају у сваком контатку са женом. Трагика код њих је што мисле да што друштво учине једнакијим, имаће веће шансе да остваре везу. Заиста је бизарно када се погледа да разлика између идеализације и реалности.

  Sviđa mi se

  • Hm,hmm..kod ljudi postoje „prirodne anomalije“,ali, kada se na njih „naslone zlonamerni faktori sa interesom“, muskarcima „trokira auspuh“.Radi se, o vec „starozavetnom ucenju“,Londonskog filozofa Maltusa usmerenog na resenje problema „prirodne prenaseljenosti planete“.Pomenuti lik,koga prate Micunovic,nekada i Djindjic,posredstvom prof Habermasa,prema intervjuu,pokojnog akademika Mihajlovica,nudi razna resnja, koja bi sprecila, radjanje sirotinje,jer „kapitalista nije duzan da radniku obezbedi posao“. Naucenjaci, te „nauke“, podrzavaju homoseksualnost,kao metod, zadovoljavanja seksualnih potreba, „pez posledica“..“radjanja sirotinje“. Zabrinuti, za zadovoljavanje seksualnih potreba, „svesnog proletarijata i postene inteligencije“, „bez posledica“, oni, preporucuju i prostituciju kao resenje, a u „ekstremnim situacijama“..rat,SIDU,EBOLU..“svetu tajnu“, lek protiv raka kriju,kako bi se uspostavio red, i smanjio priliv ljudi, zbog kojih bi, deo profita, morao da se „trosi“, na otvaranje rednih mesta.

   Sviđa mi se

   • Gle, i Lunetu se omakne da tu i tamo napiše suvislo dobar komentar! Mada, moram priznati, i ove nesuvisle ja pažljivo pročitam i obično u njima nađem ponešto suvislo!
    🙂

    Sviđa mi se

  • Hm,hmm..sklon sam misljenju, da nisu u pitanju „deca Komunizma“, nego, deca socijalizma, „Milomira Marica i Ivice Dacica“..uz partiju „S Pink..“.opevanu sas Miljacka, sa Ajfonkom i Stanijom..“drugarice posadimo ruze“..“sve bilo je muzika“

   Sviđa mi se

 4. @nada2509
  Дуго сам чекао осми најављени наставак, да комлетирам ову анализу и пренесем разним „мужјацима“, мојим пријатељима и друговима. Иако је за већину то закаснели материјал, можда ће пренети мушкој деци и унуцима. Запамтио сам, речи моје бабе, а бејах у основној школи. Рече баба и оста жива: Може се волети само мангуп! Запамтио сам, да је приликом посете деде, који ју је пре рата оставио са четири женска детета, устала и поздравила га са: Здраво газда!. Од четири зета ценила је само мога оца, који је био ординарни вагабунд. Касније, већ сам био у браку, саветник пред пензијом у НБЈ ме је упозорио: Ако ти падне на памет, да дигнеш руку на жену, одмах је и преби и о добро. На друге батине ће можда натрчати, али на треће сигурно неће! Није он то примењивао, а нисам ни ја. Данас се ја питам, да ли погреших. А два пута се жених мајком моје деце. С обзиром, да је два пута рекла ДА, питам се, да ли сам ја накнадно постао мангуп? Када се мало загребе испод површине, сигурно се опредељивала по резону о коме аутор пише: Ко ће јој пружити све што јој треба, њој и деци. Опредељивала се по том резону и пре брака и имала несагледиву корист, како у статусном погледу, тако и у сваком другом. Као што сугерише аутор, сада после свега, неће ни да ме види, ни да чује, јер наравно да од мене сада нема никакве користи. Није поента у „силовању“, већ у односу. Умете ви, наше даме, да будете бруталније од сваког силовања. Силовање се деси и прође, а ваш начин рада је много суптилнији, али и ефикаснији. Уосталом, то се и сада види. Разне групе „угрожених“ жена очигледно малтретирају(читајте: силују) и мушко и женско становништво.

  Liked by 1 person

  • Лајк за коментар, али брате – баба ти је била будала 😦 Не јер је волела мангупе (женска ћуд), већ јер је о томе причала около.

   Као онај зет који се старцу пожалио јер жена хоће да га остави пошто ју је преварио с другом… Овај му рече, седи кући, сад ћу ја доћи све ћемо средити. Зет рече: Хвала ти старац, не знам шта јој је, ја поштено признао… Овај зину ко пеш: Признао????!!!! Шта си признао несрећниче? Па то, да сам био с другом… Е, јеби си матер кад си луд, онда се чупај сам: ЖЕНА ТИ ЈЕ ИСТА КО СВЕ ДРУГЕ, ХОЋЕ ДА ИМА РАЗЛОГ ДА ТЕ ДРЖИ У ШАЦИ, АЛИ ДОК САМ НЕ ПРИСТАНЕШ ДА БУДЕШ КРИВ – НЕ МОЖЕ ТИ НИШТА! Она ни неће да зна, она хоће да верује… Сад кад си без икакве потребе признао, ја ти не могу помоћи, моли се Богу он можда може.

   Sviđa mi se

  • Hm,hmm..kuku,crni „hidzrosave“, mora da ti je zena je neka „“mmmmucavica“, kad te je dva puta „oterala sa portala“..kao da tvoji „prsti nisu za taj klavir“..?

   Sviđa mi se

  • @Mlinarevic „dugo sam cekao“..zasto ? cekas da drugi „crtaju stvarnost“, a ti da sacekas „ko kerce iza plota pa za nogavicu“..?…Crtaj stvarnost Mlinarevicu..“kritizeri ne crtaju stvarnost“, oni brinu o svom „sitnosopstvenickom interesu“, brusenom kirilicom, sa „uvoznom balegijom“.

   Sviđa mi se

  • Hm,hmm..pa, dobro,popio covek malo, zaneo se, zaboravio da nije „duboko grlo“, a ona se uspanicila da ce da se udavi..desava se to..a,da komsinica nije „virila“ ne bi zvala policiju, i nista se ne bi desilo. Eh,te zene..

   Sviđa mi se

  • Они који су преостали а преостали су они који нису били предвиђени за бој. Дакле сиротиња. Сиротњиски менталитет, онда се развио и касније је из њега изашао рајетински менталитет који се на крају преточио у прво хајдучки да би на крају се устоличио као фукарски, тј овај који имамо сада.

   Sviđa mi se

   • преостали су они који нису били предвиђени за бој. Дакле сиротиња.

    Дај ‘леба ти обрати мало пажњу 😦 Јер целог живота ми причају како је „сиротињи“ одувек намењена улога топовског меса и потрошног материјала у надјебавању елита, а сад из твог одговора проистиче да је погибија резервисана за „елиту“ којој онда „сиротиња“ оплођује женке. Након Косова није претекла сиротиња него дезертери и ратни профитери, као и након сваког србског војевања; жалосна је оволика разбарушеност и непрецизност, нарочито јер овде није реч о безобалној уметности већ о историјским чињеницама и питању (фалш) идентитета.

    Sviđa mi se

   • Hm,hmm..mislis valjda na “ takticka povlacenja“ u Solun i Blajburg..Kairo,London,Cikago,Frankfurt…“Srbski sokolovi“..?

    Sviđa mi se

   • Hm,hmm..“preostao je, bezdjetic,Milomir Maric“, nije bio u hotelu Prag,neki „njegovi gosti“,pregovarali sa njeovim gazdom Peconijem i izresetali mu noge, zbog, „tajnosti teme“, komunicirali su „rukama i nogama“, da ih niko ne cuje,ipak,zbog buke,morali su da upotrebe „hekler“,kao brajovu azbuku…da, „ispisu poruku“.

    Sviđa mi se

 5. Nevezano za temu imam šanse za dobar posao u Posušju a mislim da se vrabac prošle godine pohvalio da je tamo radio pa me interesuje njegovo mišljenje da li trebam pokušat?

  Sviđa mi se

 6. Поштована господо, да ли желите, да вас и други разумеју? Или вам је циљ, да укуцате пар слова и тако сами себе намирите? Изгледа, да је Муцави заразио сајт и сада се појавише нови Муцавци.

  Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s