Александар Лазић: Улога мог сајта у светској револуцији или Коме смета Стање ствари

Ponovo radi Стање ствари!

Стање ствари

ss-face-240Сваки поштени и колико-толико информатички писмени корисник рачунара има страх од такозваног „плавог екрана смрти“ (BSoD – Blue Screen of Death), када уместо омиљене позадине добијете озбиљно упозорење да је софтверско/хардверско здравље вашег компјутера озбиљно нарушено. Горњим исконским страховима нама у Стању ствари пре два дана у свест урезан је сиво-црвено-црни екран са обавештењем да смо прекршили Правила коришћења компаније Вордпрес! Тако смо, не баш на најпогоднији начин, одговорили заинтересованим пријатељима сајта и добили независну потврду да садржај који објављујемо 1) нечему вреди и 2) да чланци не одударају од дизајна сајта. 

View original post 1.037 more words

Advertisements

7 mišljenja na „Александар Лазић: Улога мог сајта у светској револуцији или Коме смета Стање ствари

    • I ne pitamo se narocito… A za cenyuru bojkota si u pravu, i to se ne desava samo na NSPM; ynaci – ili sam ja iznenada postao nepismeniji nego inace, ili ti imas mnogo politickih istomisljenika (koji me ne vole zbog Radulovica), ili su moje aktivnosti oko bojkota razlog zasto moja pisanija vise niko ne objavljuje. Posto sam fini i miroljubiv covek koji ne veruje u zavere – tipujem na prvu mogucnost… Ti?

      Sviđa mi se

  1. Hm,hmm…malo sam,procesljao,pismena od, i o „proto Lazicu“..kolko vidim i „agitprop Milovana Djilasa“ je bio malji deca za Lazica,samo sto je potonji,mnogo ispod pupka i „mantije“.

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s