Александар Павић: Делегитимисање зла

аргументи за неприхватање уласка у тренутно наметнуту каљугу и те како имају своју вредност, за оне који имају очи да виде и уши да чују. Другима не вреди ни објашњавати.

СРБски ФБРепортер

Александар Павић: Делегитимисање зла

Да ли ће „зло“, односно власт марионетских политичких снага преко којих западне силе контролишу званични политички живот у Србији, бити легитимисано после избора од 16. марта? То је питање које је постало актуелно још прошле године, када су се појавиле прве озбиљније назнаке да најјача владајућа странка, Српска напредна странка, има амбицију да изазове превремене изборе како би и формализовала своју позицију и преузела главне полуге власти у земљи.

12.02.2014. Фонд стратешке културе

избори кутија са заставом

Како је већ раније указано,[1] а како се сасвим смислено аргументује и у новој колумни главног и одговорног уредника Нове српске политичке мисли,[2] главна опасност лежи у томе да ће досадашња политика напредњачко-социјалистичке коалиције, убедљивом изборном победом, бити накнадно легитимисана. Ако се и могло досад говорити о изневереним и/или погаженим предизборним обећањима, то после 16. марта, ако следимо ову линију аргументације, неће више бити могуће, јер ће декларисани изборни победници моћи…

View original post 1.554 more words

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s