MALI IZBORI U VELIKOM KONC-LOGORU

predragpopovic

Слика

Srpski gospodar života i smrti Aleksandar Vučić odlučio je da obori Vladu, raspiše vanredne izbore i građanima ponudi priliku da glasanjem opet naprave budale od sebe.

Očekivano. Pravi je trenutak da Srbija potone u novi krug pakla. Diktator je stvorio sve uslove za to. Iz poraza na prošlim izborima, u maju 2012, Vučić je izašao kao apsolutni pobednik. Nije se mnogo ni namučio, bilo mu je dovoljno da primeni istu strategiju i taktiku kao i Srpskoj radikalnoj stranci. Čim mu se ukazala prilika, izvršio je puč, preuzeo kontrolu i nametnuo se kao neprikosnoveni vladar.

Državnim udarom Vučić je zaustavio proces demokratizacije društva i naneo nenadoknadivu štetu državnim interesima. Nezainteresovan za Ustav i zakone zemlje kojom vlada, priznao je nezavisnost albanske republike Kosovo, primenjujući kapitulaciju kao jedini način vođenja spoljne politike. Ispunjavanjem naloga stranih mentora dokazao je podobnost i upotrebnu vrednost, za šta je nagrađen dozvolom da Srbiju pretvori u lični…

View original post 547 more words

Advertisements

Jedno mišljenje na „MALI IZBORI U VELIKOM KONC-LOGORU

  1. građani imaju samo dve mogućnosti: da se upuste u avanturu glasanja za neku od tzv. opozicionih stranaka, pa da se kasnije čude što su opet prevareni, ili da, zgađeni i očajni, odustanu od odlaska na biračko mesto, ispunjavajući time najiskrenije želje diktotora.

    Obe opcije su pogrešne, ali nema veze.“
    druga opcija uopšte nije pogrešna već jedina normalna i u slučaju masovnosti „učinkovita“

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s