Пе-новине

ВОЈВОДИНАААА БРЕЕЕЕ

 

– Покрајински режим на челу са Демократском страком очито не посустаје од периодичног подизања тензије играјући на своју последњу политичку карту ремећења етничких односа у Војводини.

– све је указивало да је реч о уврнутој политичкој подметачини монтипајтићевског типа и грухоњићевског карактера

– болесни спин-увод од пре неколико дана, а који су јавности потурали интелектуални неотесанци и идеолошка служинчад недорасла политичким дешавањима у земљи, односно новинарски олош вазда и по сваку цену жељан ухлебљења и зараде.

Полицијска управа Нови Сад поднеће кривичну пријаву против извесног Олаха Винцеа из Новог Сада, због сумње да је лажно пријавио да је физички нападнут и лакше повређен. Винце је, подсетимо, за лажни напад оптужио градску власт Новог Сада, а затим је ладно изјавио да се деведесете изгледа опет враћају. Дакле, тиме је већ све указивало да је реч о уврнутој политичкој подметачини монтипајтићевског типа и грухоњићевског карактера

Како се наводи у полицијском саопштењу, основано се сумња да је Винце 6. јануара лажно пријавио полицији да је физички нападнут и лакше повређен од стране двојице непознатих мушкараца и да су му они том приликом упутили и увреде и претње по националној основи.

Винце је осумњичен да је лажно пријавио и увредљиве и претеће СМС поруке, наводно примљене у октобру прошле године, којима је била угрожена његова сигурност.

Интензивним оперативним радом, полиција је, у консултацији са надлежним тужилаштвом, дошла до сазнања која упућују на то да су ови догађаји фингирани, те да постоји основ сумње довољан за подношење кривичне пријаве против Винцеа у редовном поступку.

Слугерањски медији у којима обитавају идеолошке сподобе, ментално форматиране и прикљештене до пуцања уларом деведесетих, након перверзних навода лажова Винцеа похитали су да у својим текстовима оптуже или, пак, наведу на сумњу да иза напада стоји њима и њиховим газдама мрска, а легитимна и легална, новосадска власт.

„Анонимне телефонске претње и СМС поруке почео је да прима откад је оптужио за корупцију градске власти Новог Сада, Национални савета Рома и Канцеларију за инклузију Рома Војводине“, словио је болесни спин-увод од пре неколико дана, а који су јавности потурали интелектуални неотесанци и идеолошка служинчад недорасла политичким дешавањима у земљи, односно новинарски олош вазда и по сваку цену жељан ухлебљења и зараде.

Сама дебилна изјава Винцеа након лажног напада: „Мислио сам да је то време прошло, али изгледа да нам се деведесете године опет враћају“, јасно је указивала да је реч о уврнутој политичкој подметачини монтипајтићевског типа и грухоњићевског карактера. Читава ова политикантска сага требало би да добије свој наслов. Номинујем следеће: „Како сам напалио ‘другосрбијанце'“; „Примате се к’о палачинка на митингу“; „Све за кеш“; „У лажи је кратак Пајтић“.

Покрајински режим на челу са Демократском страком очито не посустаје од периодичног подизања тензије играјући на своју последњу политичку карту ремећења етничких односа у Војводини.

Приликом обрачуна са својим политичким противницима, уједно уплашени услед могућег губитка моћи, привилегија и новчаних прилива, властодршци у покрајини спремни су и на овакве бизарне испаде. С тим у вези, Олах Винце се између осталог, у извесној мери, може подвести и као жртва бескрупулозних политичких игара локалне опозиције у главном граду Војводине.
http://www.e-novine.com/

Advertisements

4 mišljenja na „Пе-новине

  1. „Uvereni smo da će GO zauzeti stav da je DS jedina brana jednoumlju i jedina brana propadanju Srbije,“ kazala je Jerkov za agenciju Beta.
    Ако ГО каже онда је тако

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s