ПАТРИОТИЗАМ, ПЛЕМСТВО И ПРИЈАТЕЉСТВО

познајемо гa од 2000. године. Био нам је кућни пријатељ, један од оних за које мислите да вам је члан породице, близак брат…

Докле је трајао тај однос? Мислим да је то било на слави код Мишковића јануара 2005. Ту су били Предраг Бубало, тадашњи министар, Дивљан, један од директора код Мишковића, и, чини ми се, Милан Беко, сви са супругама. Тад је већ било јасно да наши породични односи нису исти, да је нестао драги пријатељ

Бубало је имао само један задатак те вечери – да Слободану јасно, љубазно, али с претњом између редова, саопшти да „Ц маркет“ може и мора да буде продат онима које Коштуничина влада одреди

 

 Image

Вукица Радуловић, супруга Слободана Радуловића, бившег директора „Ц маркета“, у ексклузивном разговору за Курир открива:

– Мирослава Мишковића познајемо од 2000. године. Био нам је кућни пријатељ, један од оних за које мислите да вам је члан породице, близак брат… Проводили смо време на летовањима, вечерама, славама најчешће у Херцег Новом, али и у Београду. Разговарали смо о породици, будућности деце, политици. Био је изузетно љубазан, сервилан, пун разумевања за туђе проблеме, спреман да помогне. Знао је наше ћерке, Јелену и Наташу, волео је да прича с њима о бизнису, да их охрабрује да започну послове у Шпанији, жалио што његова деца немају предузетнички дух.

♦ Докле је трајао тај однос?

– Све до доласка Коштунице на чело владе, кад је Мишковићев однос почео да се мења, а његов план да преузме „Ц маркет“ показао да онај дивни пријатељ испод маске свеца крије најмонструознију личност.

♦ Кад сте то почели да увиђате?

– Мислим да је то било на слави код Мишковића јануара 2005. Ту су били Предраг Бубало, тадашњи министар, Дивљан, један од директора код Мишковића, и, чини ми се, Милан Беко, сви са супругама. Тад је већ било јасно да наши породични односи нису исти, да је нестао драги пријатељ и да се појавио сурови трговац ког је само интересовао „Ц маркет“. Ни Слоба ни ја нисмо могли ни да претпоставимо на шта је све тај човек био спреман како би се дочепао плена.

♦ На шта је био спреман?

– Почело је на тој слави. Бубало је имао само један задатак те вечери – да Слободану јасно, љубазно, али с претњом између редова, саопшти да „Ц маркет“ може и мора да буде продат онима које Коштуничина влада одреди, да је Коштуница донео одлуку да је то Мишковић и да постоји одлука владе у којој то и пише. Ту ноћ нисмо спавали од разочарања, али и страха због Бубаловог притисака јер је било јасно да се неће бирати средства да „Ц маркет“ предају Мишковићу.

♦ Шта је Радуловић предузео?

– Слоба је покушао је да нађе компромис, да испуни налоге Коштуничине владе, али да сачува и „Ц маркет“ и власништво акционара. Кренули су преговори, али се Мишковићево понашање трансформисало. Схватили смо да су она топла породична дружења била начин да се приближи плену. Откривао се монструм, спреман на све само да задовољи своју незаситу глад да отима. Почео је да прети, а кад је видео да је Слоба „тврд“, ударио је и на ћерке Јелену и Наташу.

Комплетан текст у новинама без алтернативе:

http://www.kurir-info.rs/

Advertisements

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s