Дејан Ранковић: Сини муњо, удри громе…

ana

Пошто је спласло колективно лудило, како једном рече бивши екс министар, око виртуелних локалних избора на Косову, и поделило се ордење за надчовечанске напоре супервизора у имплементацији бриселског ултиматума, настављена је борба на препороду заостале Србије, а у циљу стицања политичких поена и прегруписавања пред предстојеће изборе на свим нивоима.

Иако је децембар, гром загрме усред зиме кад му време није и нарко босови се сакрише у мишије рупе. Први део операције завршен је спаљивањем пакетића наркотика у ТЕ Обреновац. Још увек не патим од амнезије, али ми се чини да сам тај филм већ једном гледао после Октобарске багер револуције, додуше на истом згаришту, али са другим глумцима. После тог бљеска у Србији је било више наркотика него шљива. Чекамо епилог хапшења и даљег процесуирања. А да не би, због брзине нашег правосуђа, остали предуго у чекаоници, стиже нам премијера операције Гром 2.

Зар је могуће да се један Владимир толико осилио па да изађе на црту Првом у свему и свачему, а нарочито у странци? Толико хваљени адвокат који је имао смелости да напусти Тадићев кабинет и дође у крило Првом, свестан да је унапред поражен, добиће медијски простор који није ни сањао. Време је да се СНС позабави собом пошто је у Србији опозиција мртва, а народу се Фарма огадила. Све иде по плану и програму, а Први ће после ове борбе изаћи још јачи и стабилнији.

Календарска година неповратно цури и зашто на крају, а све ближе Датуму, кварити медијску идилу о Блек стени? Уосталом, то ће нам он сам објаснити у целовечерњем интервјуу после којег ћемо заборавити на све животне муке које нам стискају грбину.
Нека се народ забавља и прати доделу Оскара у политичкој пројекцији.
Нека државно пропагадно таблоидни службени гласници попуне своје насловне стране паролама да нико није јачи од државе, а посебно од Првог.
Нека јавни срвис СНСа, кад почну избори у странци, пусти кајрон да пратимо излазност чланова.
Нека буде борба непрестана.
Advertisements

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s