Весна Веизовић – циганска посла на срБски начин

http://www.vaseljenska.com/misljenja/ciganistan/

romovi

Упутство за употребу: Текст се бави озбиљном темом на неозбиљан (и по мом скромном мишљењу неприхватљив)  начин, тако да се не препоручује особама са кратким фитиљем.

Прочитати следећи повезницу, а ко осети потребу може коментарисати овде – будући да се тамо коментатори међусобно чашћавају са „коњу глупи, незналице неписмена, итд…“.

Advertisements

16 mišljenja na „Весна Веизовић – циганска посла на срБски начин

 1. „Према проценама у Србију је након 2000-те године досељено више од милион и по Цигана…Након потписивања визног споразума и споразума о реадмисији тај број не само да се повећава, него све оне земље којима не одговара тако велики број Цигана без икаквог устезања сада могу да их испоруче Србији …Позната је прича да се Запад већ одавно спрема да од Србије направи Циганмалу,…“ radi srBska analitika metodično, prekovremeno i pre roka.

  Испоставља се да су Б и пашеног му, једини српски цигани у поменутој циганмали, а да су „господа“ из куће недавни досељеници са Косова и Метохије, шиптарски Цигани“
  jel Kosovo Srbija ili nije Srbija?

  “ огорченог становника који свој стан у Земун пољу не може више ни да прода, јер је досељавање Цигана оборило цене некретнина“ u nekada elitnom i skupom kvartu.

  „Србију само још Цигани нису водили, а по свему судећи и то ћемо дочекати.“

  Bogu hvala što nisam Hrvat, što živim u narodu bez nacista

  Sviđa mi se

 2. „Све је пролазно само је глупост вечна“ …. колико коментара на идиотско- произвољан текст пун конструисаних чињеница… лепа женица, али изгледа да фали „пенџет мали“… много љути текстови….сви, сви, сви…. дувајте га опеглани.

  Sviđa mi se

  • На те коментаре гледам чисто феноменолошки: Како се у „србство“ уклапа потреба за бљувањем немоћног и непродуктивног беса? Колико би ових интернет бојовника било спремно да поступи попут нас двојице во времја „оно“, а колико их је частило кафану када је укинута војна обавеза? И тако даље. Да се не понављам – о овоме би требало да пишу они што реагују само на „то докторе, браво професоре…“ али не постизавају. Мора се од нечега живсти.

   Sviđa mi se

 3. Најтежа свар је отворити ум. Да би се то учинило, читај како је написано. Не како је вама, да не кажем бабама, мило.
  Веснин текст има мана. Са једне стране, можда су неки неки бројеви увећани. Но то не мења суштину. Са друге стране, могла је да отвори још нека питања, да се више згражавате. Могло би се рећи да је њен напис у целини умерен.
  На пример:
  1. Наша колективна дужност је да будемо у одређеним питањима потпуно параноични. И нема ту места ругању и разводњавању. Ни у УСА, Канаду, Аустралију не може да се усели свако коме се приоће. Немојте да се правите паметнији, јер нисте паметнији.
  2. Параноју ваља дићи на највиши црвени ниво ако се види структура азиланата – а оно што ми видимо је [b]први позив [/b]. Нема, или скоро да нема, деце, жена, стараца… Ма нема ту „шта ти оћеш да кажеш“, „патриЈота“ итд. Таквих азиланата би се се свака нормална држава, поготово у нашој политичко-безбедностној ситуацији, решила по најкраћем поступку. И опет, не би то био наш изум. Швајцарци такве азиланте решавају у [b] законски прописаном року [/b] од 48 сати. Сендвич у руке и збогом.
  3. Поставља се питање, које само будале или наопаки људи неће себи да поставе: А ЧИЈИ СУ ТО „АЗИЛАНТИ“? Пакистанци да дођу у Србију, а не прођу бат пет НАТО-држава је могуће једино да лете стратостфером и искоче падобраном са 30 километара висине. Дакле, што их не врате тамо одакле су ушли? Бугарска, Албанија, Турска, њихови вољени Косове и Монтенегро? Шта ми с тим имамо? Једини могућ одговор је да ЕУ види Србију као канту за смеће. Пошто је у питању класичан расистички критеријум ЕУ, шта ми даље има да лупамо главу око решавања овог проблема?

  Sviđa mi se

 4. Д`извнете на слободи, да пробамо још једном… Да абдејтујем памћење.
  законски прописаном року

  Sviđa mi se

 5. „Ма тај трули запад нам све лоше уваљује чак и педере“, као да ми немамо своје, и ти цигани су наши, а отишли су тамо и нису се уклопили јер појам западне слободе се не уклапа стварну слободу који ти и такви цигани живе… али питање јесте, зар треба само појачавати мржњу код читалаца који и сами тешко живе што због објективних што због субјективних разлога… Тако је Хитлер таргетирао поједине народе и завео диктатуру, а остало знате… Шта ћемо ако се сутра неком не допадну разведени који самим тим руше све што је у суштини српске традиције, јер породица је испред свега….ово ми писање личи на “ коларићу панићу“ а ја као одрастао „дечко“ више волим рок енд рол.

  Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s