Милан Миленковић: Тешко криминалцима

govnadzija

Нација може да одахне: после четири дана боловања због резултата избора на Северу, протопотпредеседник је одржао конференцију за медије. Да је апстиновао од сликања још три дана, забоrавили бисмо га. Шта нам је поручио са европскијех висина? Поручио је, дакле, да ће држава, ако сам добро бројао, осамдесетшести пут кренути у обрачун са криминалом, који је, ако ме памћење не вара, до сада педесетседам пута искорењен. Нормално, медији су се направили као да први пут чују ту причу.

У чему је разлика између досадашње епохалне борбе против криминала и ове, нове, која је јуче најављена? У томе што ће ова, најновија, бити немилосрдна. Пошто смо преживели једног милосрдног, сад нам се спрема и Немилосрдни анђео. Наравно, криминалцима је, већ од овог јутра, полиција издала забрану изласка у град и укор разредног старешине, као прву меру у искорењивању криминала.
Још колико сутра, почеће застрашивање Срба са Севера, што ће бити последња опомена криминалцима да ће и они тако проћи, ако се не призову памети. Ако кримоси и даље буду обављали своју претежну делатност, држава ће прећи на озбиљније мере: послаће им Вулина, Дрецуна и Крстимира да им држе говоре.

У нове мере спада и објављивање постера са ликовима грађана, који су објавили постере са ликовима дилера у Лазаревцу. Нека виде грађани како је криминалцима кад им неко качи слике по бандерама! Урбана легенда каже да се, усред навијачког дивљања, врх полиције обратио челницима Црвене Звезде и питао их треба ли да пошаљу још полицајаца, а ови су одговорили: „Нема потребе, само шаљите мање хулигана“. За почетак, да би борба против криминала била успешнија, у редове хулигана и криминалаца биће преведене следеће категорије становништва: сви навијачи, затим они који објављују слике криминалаца, онда сви Срби са Севера Космета и опозиција, на челу са државним непријатељем бр.1-Марком Јакшићем. Да се тиме не би знатније повећао број криминалаца, са листе ће бити скинути тајкуни, политичари и наркодилери са обртом већим од једног грама дневно, док ће они са већим обртом ући у систем ПДВ-а.

На ширем плану ће бити предузете следеће мере: улица Гаврила Принципа ће се преименовати у Терористичку, Устаничка у Превратничку, а Булевар Ослобођења у Окупационо сокаче. Улица Српских владара ће се од сад звати Улица Меркелове, Обаме и краљице Елизабете, док ће улица Господара Вучића задржати досадашњи назив. Две школе на Новом Београду ће се назвати новим именима: Једна ће се звати „О.Ш. Антикорупцијске борбе“, а друга „О.Ш. НАТО пилота“.
У букваре ће се убацити песмице за децу са тематиком борбе против криминала „Сине Марко, што си дилер нарко“ и „Дрма ми се на конопљи цвеће“, а средњошколци ће обрађивати теме попут „Ко ми је ставио дрогу у хероин“ и „ППВ-српски Чак Норис“.
Да јучерашњи дан не буде сиромашан изјавама, јавио се и патријарх Иринеј, који су изјавили да Србија не може да се одрекне Косова, чак и ако је то цена уласка у ЕУ. Очевици кажу да се клео у децу да је то његов искрен став. Истерцирао им је Дачић, рекавши да Србија није Дивљи Запад и да је држава спемна да се супротстави екстремизму а, ваљда, и секстремизму. Србија је између Дивљег Запада и Питомог Истока, определила за Питоми Запад. За крај, песмица коју сам јуче чуо у бусу: „Вулин прича, а народ га плаћа, ој, Србијо, остаћеш без гаћа“!

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s