Милан Миленковић: Прекогниција

осветници ЕУлекса

осветници ЕУлекса

Човек, који ма и мало соли у глави има, не може довољно да се начуди трапавости највећих синова нашег народа, оличених у Николићу, Дачићу и Вучићу; то што су, у пола сата после убиства припадника Еулекса, открили етничку припадност убице, доказује да су, осим што су екстрасензи, односно да имају треће око, опасно подценили интелегинцију доброг дела српског народа. Журба да се истакне етничка припадност убице (или убица), говори да је представа унапред постављена и да је, пре него је метак опаљен, декорација за збивање већ постављена. Према томе, основно питање није ко је убио оног несрећника из Еулекса, већ чему то убиство треба да послужи?

До утварних избора је остало једва месец и по дана и прилично је очигледно да ће политика Владе Србије, која наморава Србе да учествују у тој пародији, доживети фијаско, ако се нешто радикално не измени. Мислим да ће ово убиство бити повод за додатно дисциплиновање Срба са Севера. Озбиљне истраге неће ни бити, јер би лако могла да одведе где не треба. Као и када се било шта догоди у Србији, не треба питати шта се догодило, већ ко ће и у коју сврху догађај искористити.
Варијанте су следеће:
Пустиће се шиптарска полиција да води истрагу на Северу, што ће изазвати додатни притисак на Србе, или ће, мимо сваке логике, Шиптари пустити нашу полицију да малтретира косметске Србе и да их квалитетно препарира за изборе.
Могуће је и да истрагу преузме Еулекс али, како их је Бог неспособне дао, још ће да пронађу правог убицу и да покваре планове за изборе.

Окрени-обрни, нико не уме да малтретира Србе као други Срби. Ако, у полицијске униформе прерушена УЧК, уђе на Север, лако би могао да плане пожар и онда: „збогом избори“.
Лично немам сумњу да ће власти учинити све, ама баш све, да испуне своје обећање Бриселу, а то је да ће већина Срба изаћи на изборе. Суптилно убеђивање ће заменити притисак, који ће расти до дана избора. Опет, ако баш све и крене наопако, остаје стара, добра крађа избора. Ако неко зна како се избори краду, то смо ми.

Убиство службеника Еулекса користи само онима који мисле да ломе Србе са Косова, а никако тамошњем народу. Готово сам сигуран да убиство није починио нико од Срба из тог краја, али ће се кривац баш међу њима тражити и, вероватно, наћи.
Није немогуће ни да убица буде убијен у покушају бекства, што би цементирало причу. Живи били, па видели, али ово неће проћи без малтретаже наших сународника са Севера.
Овај степен прекогниције, ово проналажење кривца, које је било брже чак и од проналажења криваца за убиство Ђинђића, не слути на добро. И у том, и у овом данас случају, има се утисак да су кривци били познати и пре пуцња, за живота жртве. Само што ће, овог пута, жртва бити читава српска популација са Севера.

2 mišljenja na „Милан Миленковић: Прекогниција

  1. па добро, ово смо већ више пута гледали.
    дакле, изговор за војно-полицијску акцију на северу. надам се само да у том прљавом послу неће учествовати и наше снаге (жандармерија, птј…). то би заиста било не дно, већ испод дна.

    Sviđa mi se

  2. а тек што аутор „има“ прекогницију“..он зна да је ово наша влада организовала… не требају Србима ни Учке ни усташе, сами смо себи довољни…
    а шта ако је баш обрнуто – ако икоме не одговарају избори у косовској републици српској то су шиптари..

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s